​✮ Perfekte sted til firmaarrangementer

Sjov for hele familien

✮ Hold din næste fødselsdag her!

   

Spilleregler​

​Nedenfor kan du finde banens spillerregler. Reglerne er taget fra Dansk Fodboldgolf Forening med tilpasset således at børn, ældre og andre med mindre erfaring med en fodbold også kan være med.

Ved turneringer spilles der efter reglerne på hhv DFGF’s og WFGA’s hjemmeside: 

WFGA regler

Spilleregler (er også at finde på scorekortet i får med rundt på banen)

Spillet består i at sparke en fodbold i hul på færrest mulige spark. Første spark tages fra det markerede tee sted, når bolden ligger stille sparkes andet spark og sådan forsættes til bolden er i hul.

Den spiller der har vundet hullet forinden starter ved næste hul. Ved andet spark og fremefter sparker den spiller, som ligger fjernest fra hullet.

Man starter først, når de foran gående spillere har færdigspillet det pågældende hul. Vis hensyn, det er en gentleman-sport. Lad gerne andre komme forbi hvis de er hurtigere end jer.

Ved Out-Of-Bounce eller Water-Hazard skal bolden genplaceres og man får 1 straf-spark. Der er tale om Water-Hazard når bolden rører vand.

Alle forhindringer skal passeres forfra med mindre andet er nævnt på den respektive bane. Hvis man skyder udenom en åben forhindring (eks. stolpe el. hegn) skal bolden sparkes samme vej tilbage igen. Hvis man derimod skyder forbi en lukket forhindring (eks. traktordæk eller hul i en mur) skal bolden spilles udenom denne forhindring på vejen tilbage.

Ved alle forhindringer er der lavet smutveje og nødudgange, således alle kan være med uanset evner med en fodbold!

Maximum spark på et hul er: 3 x banens par + par. Eksempel - Et par 3 hul skal afvikles på max. 9 spark (3x3 = 9). Hvis ikke bolden er i hul på spark 9 tildeles spilleren 3 spark som straf og får dermed noteret 12 spark.

Hvis en bold bliver ramt af en medspillers bold, skal den bold der blev ramt genplaceres. Medspillerens bold skal forblive hvor den standser. Når en bold er sat i spil, er det ikke tilladt for medspillerne at flytte deres bolde. For at undgå at ramme en medspillers bold kan man inden bolden sættes i gang, bede medspilleren om at markere sin bold, bolden markeres i spilleretning.

​​

Virksomhedsnavn & CVR

Filskov Kro - Fodboldgolf

CVR: 36590335

Adresse & Postnummer

Hjortlundvej 1D-E, Filskov
7200 Grindsted

Kontaktinformationer