​✮ Perfekte sted til firmaarrangementer

Sjov for hele familien

✮ Hold din næste fødselsdag her!

   

Træningstider & hold​

Træningsaftener eller ”spil-sammen” aftener

Træningsaftnerne er hyggelige aftener hvor det handler om at spille sammen, udfordre hinanden og lærer af hinanden. Der vil ikke være en decideret træner, men vi (eller en af klubbens rutinerede spiller) vil være her til at sørge for at tage imod og sætte i gang og vi vil selvfølgelig spille med. Vi går 1-2 runder sammen på banerne og undervejs snakker vi om spillets muligheder og udfordringer og sammen skulle vi så forhåbentligt gerne blive bedre til spillet.

Der er som udgangspunkt ingen mødepligt - har du betalt for et medlemskab til klubben kan du møde op de gange du har tid og lys

Junior (fra 10 - 15 år)

Vi spiller hver onsdag fra kl. 18.30 - samme tidspunkt som de voksne, så tag din far/mor i hånden og kom med ud og spil lidt fodboldgolf.

Vi går 1 runde på banen i hold af 3-4 personer, mens vi snakker om hvad fodboldgolf er, hvordan man bære sig ad på en fodboldgolfbane, om fodboldgolf som en gentleman sport (der er ingen dommer – du skal selv dømme), om fairplay og selvfølgelig vil vi undervejs forsøge at give nogle gode fif’s.

Alt efter hvor mange der møder op vil vi forsøge at dele holdene op i alder/erfaring med fodbold/fodboldgolf

Voksne (fra 16 år)

Vi spiller hver onsdag fra kl. 18.30 (OBS. de første gange starter vi kl. 18.00 pga. solnedgang)


Vi mødes ved boldrummet hvor vi deler holdene op alt efter hvor mange der kommer. 

Vi spiller 1 eller 2 runder fodboldgolf som vi nu har lyst til, sludre og får en sodavand, øl eller en kop kaffe (ta' selv drikkevare med)

Det er for alle - du kan sagtens være med selvom du aldrig har sparket til en bold før.

DU FÅR: FRISK LUFT, DEJLIG MOTION og ikke mindst HYGGELIGT SAMVÆR

OBS! Aldersgrænserne er ikke vigtige, - det handler bare om at man har lyst til at være med. Vi mener det skal være op til den enkelte at vurdere, hvilket hold man ønsker at spille på. Hvis ikke man er så rutineret eller kan sparke særlig langt med en bold, så kan det måske være sjovere, at være sammen med jumior og omvendt. Det kan også være at tiden på den ene hold passer bedre end på det andet. Har i brug for råd og vejledning så hjælper vi gerne!​

Virksomhedsnavn & CVR

Filskov Kro - Fodboldgolf

CVR: 36590335

Adresse & Postnummer

Hjortlundvej 1D-E, Filskov
7200 Grindsted

Kontaktinformationer

​Filskov Kro Fodboldgolf er en del af