Træningstider & hold​

Træningsaftener eller ”spil-sammen” aftener

Træningsaftnerne er hyggelige aftener hvor det handler om at spille sammen, udfordre hinanden og lærer af hinanden. Der vil ikke være en decideret træner, men vi (eller en af klubbens rutinerede spiller) vil være her til at sørge for at tage imod og sætte i gang og vi vil selvfølgelig spille med. Vi går 1-2 runder sammen på banerne og undervejs snakker vi om spillets muligheder og udfordringer og sammen skulle vi så forhåbentligt gerne blive bedre til spillet.

Der er som udgangspunkt ingen mødepligt - har du betalt for et medlemskab til klubben kan du møde op de gange du har tid og lys

Junior (fra 10 - 15 år)

Vi spiller hver onsdag fra kl. 18.30 - samme tidspunkt som de voksne, så tag de far i hånden og kom med ud og spil lidt fodboldgolf.

Første træningsaften: Kommer snarest

Mødested ved boldrummet

Vi går 1 runde på banen i hold af 3-4 personer, mens vi snakker om hvad fodboldgolf er, hvordan man bære sig ad på en fodboldgolfbane, om fodboldgolf som en gentleman sport (der er ingen dommer – du skal selv dømme), om fairplay og selvfølgelig vil vi undervejs forsøge at give nogle gode fif’s.

Alt efter hvor mange der møder op vil vi forsøge at dele holdene op i alder/erfaring med fodbold/fodboldgolf

Voksne (fra 16 år)

Vi spiller hver onsdag fra kl. 18.30 (OBS. de første gange starter vi kl. 18.00 pga. solnedgang)

Første træningsaften: Kommer snarest

Vi mødes ved boldrummet hvor vi deler holdene op alt efter hvor mange der kommer. Så spiller vi gerne 2 runder alt efter hvor lang tid vi har inden det bliver mørkt.

Seniorer (60+)

Vi vil rigtig gerne have gang i et senior hold - det kunne være en formiddag på en hverdag. Hvis det kunne have interesse og i er et par stykker så ring endelig til os og vi vil med glæde sætte det i gang.

Vi kunne gå en hyggelig runde fodboldgolf mens vi får dejlig motion og en god sludder. Efter runden på banen kunne der være kaffe og brød i klublokalet.

OBS! Aldersgrænserne er ikke vigtige, - det handler bare om at man har lyst til at være med. Vi mener det skal være op til den enkelte at vurdere, hvilket hold man ønsker at spille på. Hvis ikke man er så rutineret eller kan sparke særlig langt med en bold, så kan det måske være sjovere, at være sammen med jumior og omvendt. Det kan også være at tiden på den ene hold passer bedre end på det andet. Har i brug for råd og vejledning så hjælper vi gerne!​

Virksomhedsnavn & CVR

Filskov Kro - Fodboldgolf

CVR: 36590335

Adresse & Postnummer

Hjortlundvej 1D-E, Filskov
7200 Grindsted

Kontaktinformationer

​Filskov Kro Fodboldgolf er en del af