​✮ Perfekte sted til firmaarrangementer

Sjov for hele familien

✮ Hold din næste fødselsdag her!

   

Turneringer​ & Klubmesterskab

Der afvikles rigtig mange gode fodboldgolfturnering rundt omkring i hele Danmark og i udlandet. Vi vil rigtig gerne opfordre jer til at deltage i disse turneringer og har i spørgsmål til dem må i meget gerne kontakte os. Hvis ikke vi kan hjælpe så ved vi hvem der kan.

Herudover afholder vi selvfølgelig og vores lokale klubmesterskaber og andre sjove arrangementer, som du kan læse meget mere om her på siden. ​​

Danske turneringer

Den danske fodboldgolf tour og DM arrangeres af Dansk Fodboldgolf Forening og du kan læse mere og de forskellige turneringer på deres hjemmeside www.dfgf.dk.

Internationale OPENs & VM

De internationale turneringer som VM og diverse ”OPENS” (herunder også Danish OPEN) arrangeres af World Football Golf Association (wfga). Du kan læse mere om turneringerne på wfga’s hjemmeside www.worldfootballgolf.com​.

Klubmesterskaberne 2023

​Klubmesterskaberne 2023 spilles over 5 gange. 4 af de 5 afdelinger tæller med når det skal gøres op hvem der bliver årets klubmester. I hver afdeling spilles der én runde på hver bane.

For at kunne deltage i klubmesterskaberne skal du være medlem af Filskov Fodboldgolf Klub - bliv medlem her. Vi spille både i A og B række i Herre & Dame, samt en Junior række.

Datoerne for årets klubmesterskaber er følgende:

1 afdeling: 26 april
2 afdeling: 10 maj

3 afdeling: 7 juni 

4 afdeling: 30 august
5 afdeling: 16 september

Virksomhedsnavn & CVR

Filskov Kro - Fodboldgolf

CVR: 36590335

Adresse & Postnummer

Hjortlundvej 1D-E, Filskov
7200 Grindsted

Kontaktinformationer